Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
4 | 15 min | 30 min |
1. | Rooster de zonnebloemzaden in een anti-aanbakpan en hou deze apart. |
2. | Snij de pompoen en aardappels in blokjes en kook deze samen met 2 salieblaadjes in 3/4 liter bouillon voor 20 minuten. |
3. | Pureer alles met een staafmixer tot een cremig geheel. |
4. | Maak de soep op smaak met wat kaneel, nootmuskaat en twee eetlepels olijf olie. |
5. | Bak de in bloem gepaneerde scholfilets in een anti-aanbakpan in 10 minuten gaar. |
6. | Dien de schol op door ze op de soep te leggen met wat zonnebloemzaden en een blaadje salie ter garnering. |
Er zijn 348 calorieën in een portie Pompoensoep met Schol.
Calorieën Verdeling: 29% vet, 39% kolhy, 32% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|