Romige Garnalen Met Asperges

Romige Garnalen Met Asperges

Beoordeling
5,0 
Een eiwitrijk gerecht boordevol smaken.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
4 20 min 30 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Snijd groenten.
2. Fruit knoflook met boter. Voeg garnalen toe en kook tot ze roze van kleur zijn.
3. Voeg langzaam de overige ingrediënten toe. Roer om klontjes te voorkomen.
4. Sudderen op laag vuur gedurende 15 minuten.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 825 calorieën in een portie Romige Garnalen Met Asperges.
Calorieën Verdeling: 65% vet, 5% kolhy, 30% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
3453 kj
41%
825 kcal
Vet
59,32g
85%
Verzadigd Vet
30,387g
152%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
11,625g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,298g
Koolhydraten
10,68g
4%
Suiker
4,88g
5%
Vezels
2,5g
Eiwitten
60,88g
122%
Zout
0,80g
13%
Cholesterol
41mg
Kalium
264mg
13%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten