Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
15 | 15 min | 35 min |
1. | Doe de 350 gram havermout in een afsluitbare kom, voeg 2 eetlepels suikervervanger en/of suiker erbij en meng dit. |
2. | Voeg hier ruim water bij. Sluit de kom af en laat het voor minimaal 4-8 uur weken (voor een beter resultaat maximaal 24 uur laten weken). |
3. | Voorverwarm de oven op 200 graden Celsius na het 4-24 uur laten weken en verwijder (eventueel) teveel water uit de kom. |
4. | Voeg de rest van de ingrediënten toe aan de havermout en mix voor 2 min. Breng het geheel over op een ingevette cake-pan en doe het in de oven voor 30-35 min. |
5. | Voila! Het lekkerste met jam, honing of stroop. |
Er zijn 117 calorieën in een portie Chocolade Haverbrood.
Calorieën Verdeling: 28% vet, 54% kolhy, 18% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|