1. |
Verwarm de oven voor op 180 graden. |
2. |
Kook de broccoli een beetje gaar en snijdt die in kleine stukken. Hak de champignons en de ui fijn. Bak alles even kort in een pan, breng op smaak met zout/peper/etc. |
3. |
Ondertussen een ovenschaal licht invetten en de puntpaprika in de lengte door snijden en zaden eruit halen. Paprika in de ovenschaal leggen. |
4. |
Verdeel de champignons, broccoli, knoflook en ui over de 2 paprika helften. Verdeel de cottage cheese erover en als laatste voeg je de pijnboompitten toe. |
5. |
Ongeveer 20-25 minuten in de oven, als de kaas en pitten een beetje bruin zijn is de paprika goed. |
6. |
Je kan natuurlijk eindeloos variëren met de groenten, bijv; verse spinazie, sperziebonen. Of voor een iets zwaardere hap kan je er ook rijst bij doen, de paprika dan wel even koken van te voren anders blijft ie hard. |