Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
6 | 15 min | 30 min |
1. | Snij de ui en knoflook fijn. |
2. | Snij de tomaten in grove stukken en verwijder de kroonaanhechting. |
3. | Fruit de ui en de knoflook in een beetje olijfolie tot ze glazig zien. |
4. | Voeg de tomaten toe. |
5. | Voeg de iltaliaanse kruiden toe en bak het geheel nog 5 minuten. |
6. | Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. |
7. | Laat op een laag vuur alles doorkoken zodat de tomaten uit elkaar vallen. |
8. | Pureer het geheel met de staafmixer en doe het vervolgens door een zeef. Eventueel nog iets meer op smaak brengen met peper en zout. |
Er zijn 55 calorieën in een portie Tomatensoep.
Calorieën Verdeling: 12% vet, 71% kolhy, 17% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|