Garnalen Saganaki

Garnalen Saganaki

Beoordeling
5,0 
Smakelijk gerecht met Griekse oorsprong.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
4 15 min 30 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Bak ui en knoflook in een pan met antiaanbaklaag. Seizoen naar wens.
2. Voeg gehakte tomaten, tomatensaus, witte wijn en ouzo toe. Zonder deksel 10 minuten laten sudderen.
3. Voeg garnalen toe en kook tot ze roze zijn.
4. Voeg gehakte feta toe en dek af met deksel. Koken tot het gesmolten is.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 237 calorieën in een portie Garnalen Saganaki.
Calorieën Verdeling: 46% vet, 21% kolhy, 33% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
993 kj
12%
237 kcal
Vet
9,9g
14%
Verzadigd Vet
6,37g
32%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,009g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,074g
Koolhydraten
10,06g
4%
Suiker
6,98g
8%
Vezels
1,6g
Eiwitten
16,1g
32%
Zout
0,02g
0%
Cholesterol
0mg
Kalium
28mg
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten