Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
5 | 15 min | 20 min |
1. | Meng het ei, de tarwegries, het paneermeel (volkoren) of broodkruim en de geraspte kaas. Voeg de melk toe tot zich een smeuig geheel vormt. |
2. | Voeg de gekookte, fijngesneden, goed uitgelekte en afgekoelde spinazie toe aan het deeg en maak het op smaak met wat zout en peper. Indien te vochtig, wat paneermeel toevoegen. |
3. | Voeg als laatste de stukjes afgekoelde gestoomde vis toe en vorm balletjes. |
4. | Laat ze 20 min. in de oven gaar worden op 175 graden en dien op in een groente bouillon. N.b. De kerstversie kan worden gemaakt door bakpapier onder het boompje te leggen en deze na het bakken er voorzichtig onderweg te trekken. Garneren met cherrytomaatjes en evt. wat mayonaise. |
Er zijn 285 calorieën in een portie Spinazie-Visknödels.
Calorieën Verdeling: 22% vet, 37% kolhy, 41% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|