Choco Frambozentaart

Choco Frambozentaart

Beoordeling
5,0 
Een cholesterolvrij dessert dat gemakkelijk te bereiden is.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
1 10 min 10 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Verwarm de oven voor op 220°C.
2. Meng de havermout en water en doe dit 1 minuten in de magnetron.
3. Voeg de whey en bakpoeder toe.
4. Giet de helft van het beslag in een springvorm van 12cm.
5. Doe kleine stukjes framboos en de helft van de choco chips op het beslag.
6. Giet de andere helft van het beslag erover met de andere helft chocoladeschilfers en framboos.
7. Bak 8-10 minuten in de oven.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 234 calorieën in een portie Choco Frambozentaart.
Calorieën Verdeling: 29% vet, 52% kolhy, 19% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
979 kj
12%
234 kcal
Vet
7,78g
11%
Verzadigd Vet
3,347g
17%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,511g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,239g
Koolhydraten
31,6g
12%
Suiker
10,02g
11%
Vezels
5,3g
Eiwitten
11,83g
24%
Zout
0,01g
0%
Cholesterol
0mg
Kalium
93mg
5%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten