Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
12 | 40 min | 25 min |
1. | Meng de zaden met zout in een kom en voeg het water toe. Laat dit ongeveer een half uurtje staan. |
2. | Verwarm de oven op 180°C en bekleed een bakplaat alvast met bakpapier. |
3. | Na een half uur hebben de zaden het vocht opgenomen en zijn de losse zaden een beslag geworden. Verdeel het beslag over de bakplaat. Zorg ervoor dat het overal dezelfde dikte heeft en dat het een rechthoekige plaat is geworden. Leg nog een vel inpakpapier over het zaadmengsel en druk goed aan met een deegroller. |
4. | Verwijder het bovenste vel bakpapier en bak de crackers in 25 minuten in de oven. |
5. | Snijd de crackers in gelijke stukken en laat ze afkoelen. |
Er zijn 112 calorieën in een portie Zadencrackers.
Calorieën Verdeling: 77% vet, 6% kolhy, 18% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|