Gevulde Paprika

Gevulde Paprika

Beoordeling
5,0 
Glutenvrij gerecht boordevol voedingsstoffen.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
6 20 min 30 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Snijd de paprika's doormidden en verwijder de zaadjes.
2. Hak de chorizo fijn en meng met het kipgehakt.
3. Verwarm een pan met antiaanbaklaag. Knoflook aanbakken.
4. Zet courgette en kip mengsel. Koken tot het vlees bruin is.
5. Voeg tomatenpuree en kruiden toe. Kook 5 minuten.
6. Vul de paprika's met het gekookte kippenmengsel en bestrooi met geraspte kaas.
7. 20 minuten in voorverwarmde oven op 180°C bakken.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 358 calorieën in een portie Gevulde Paprika.
Calorieën Verdeling: 70% vet, 7% kolhy, 23% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1498 kj
18%
358 kcal
Vet
28,22g
40%
Verzadigd Vet
10,109g
51%
Onverzadigd Vet
15,25g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
13,011g
Meervoudig Onverzadigd Vet
4,5g
Koolhydraten
6,58g
3%
Suiker
3,55g
4%
Vezels
1,7g
Eiwitten
20,59g
41%
Zout
1,60g
27%
Cholesterol
0mg
Kalium
242mg
12%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten