Eiersalade

Eiersalade

Gezonde, lekkere en makkelijk te bereiden salade.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
2 10 min 8 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Kook 3 middelgrote eieren gedurende 8 minuten. Na het koken even laten afkoelen en dan het vel eraf halen en in ringen snijden.
2. Was de snoeptomaten en komkommer en snijd ze vervolgens in blokjes.
3. Voeg als laatste de yoghurtdressing toe aan het mengsel.
4. Garneer naar wens.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 176 calorieën in een portie Eiersalade.
Calorieën Verdeling: 66% vet, 13% kolhy, 21% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
736 kj
9%
176 kcal
Vet
12,6g
18%
Verzadigd Vet
2,584g
13%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,68g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,94g
Koolhydraten
5,46g
2%
Suiker
4,92g
5%
Vezels
1,1g
Eiwitten
9,15g
18%
Zout
0,74g
12%
Cholesterol
278mg
Kalium
112mg
6%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd