Vegetarische Indiase Curry

Vegetarische Indiase Curry

Een heerlijk, gezond en verwarmend vegetarisch gerecht waar je van zult genieten.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
4 20 min 20 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Snijd de groenten in blokjes.
2. Bak de currypasta 3 minuten in een pan.
3. Voeg tomatenblokjes en kokosmelk toe. Goed roeren.
4. Groenten toevoegen en 15 minuten laten sudderen. Breng op smaak.
5. Serveer eventueel met naan of rijst.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 320 calorieën in een portie Vegetarische Indiase Curry.
Calorieën Verdeling: 77% vet, 14% kolhy, 8% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1340 kj
16%
320 kcal
Vet
26,57g
38%
Verzadigd Vet
17,698g
88%
Onverzadigd Vet
1g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,001g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,115g
Koolhydraten
11,14g
4%
Suiker
7,67g
9%
Vezels
5,2g
Eiwitten
6,54g
13%
Zout
0,09g
2%
Cholesterol
0mg
Kalium
251mg
13%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd