Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
10 | 15 min | 45 min |
1. | Verwarm de oven voor op 175 °C en vet een cakevorm in. |
2. | Roer de droge ingrediënten door elkaar in een kom. |
3. | Prak in een andere kom de bananen, klop de eieren los en voeg de andere natte ingrediënten toe. Goed mengen. |
4. | Spatel vervolgens voorzichtig de droge ingrediënten erdoor tot alles goed gemengd is en giet het beslag in de cakevorm. |
5. | Bak 35-45 minuten in de voorverwarmde oven. Steek een satéprikker in het midden van het brood, komt deze er droog uit dan is het brood klaar. |
6. | Laat afkoelen alvorens aan te snijden. |
Er zijn 171 calorieën in een portie Bosbessen Bananenbrood.
Calorieën Verdeling: 30% vet, 59% kolhy, 11% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|