Bananenbrood

Bananenbrood

Beoordeling
4,0 
Een stevig brood/cake met bananen, eieren, volkoren meel, havermout en chocolade.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
16 15 min 1 u

Ingrediënten

Beschrijving

1. Pureer de bananen met een staafmixer en mix er daarna één voor één de eieren door en daarna de yoghurt en de honing.
2. Meng de volkorenbloem, havermout, kokos, bakpoeder, zout en noten en roer dit door het banaan-ei mengsel.
3. Vul een bakvorm met het beslag en verdeel de stukjes chocolade over de bovenkant. Druk elk stukje een beetje in het beslag.
4. Bak het bananenbrood ongeveer 40-45 minuten en een oven van 175 graden. Het brood is klaar als een satéprikker of breinaald er schoon uit komt.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 133 calorieën in een portie Bananenbrood.
Calorieën Verdeling: 35% vet, 52% kolhy, 12% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
558 kj
7%
133 kcal
Vet
5,39g
8%
Verzadigd Vet
0,302g
2%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,042g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,09g
Koolhydraten
18,04g
7%
Suiker
5,24g
6%
Vezels
2,3g
Eiwitten
4,23g
8%
Zout
0,18g
3%
Cholesterol
0mg
Kalium
126mg
6%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten