Bloemkool Risotto
Beoordeling
4,0 
Koolhydraatarme risotto van bloemkool met champignons, erwten, knoflook en parmezaanse kaas.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
3 10 min 20 min
Ingrediënten
Beschrijving
1. Verkruimel de bloemkool in de keukenmachine. Doe het in een kom en vermaal de walnoten en pijnboompitten samen in de keukenmachine. Snipper de ui en knoflook en bak deze in wat olijfolie glazig. Voeg de bloemkool, erwten en champignons en bak even mee. Maak van het bouillonblokje 500ml bouillon en giet dit erbij. Laat het geheel 5 min zachtjes koken tot het grootste deel van het vocht verdampt is. (Eventueel wat afgieten) meng de gemalen noten en parmezaanse kaas erdoorheen.
Voedingswaarde Overzicht
Er zijn 441 calorieën in een portie Bloemkool Risotto.
Calorieën Verdeling: 61% vet, 24% kolhy, 15% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1845 kj
22%
441 kcal
Vet
30,55g
44%
Verzadigd Vet
4,478g
22%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
7,305g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,267g
Koolhydraten
27,34g
11%
Suiker
9g
10%
Vezels
9,7g
Eiwitten
16,6g
33%
Zout
2,33g
39%
Cholesterol
7mg
Kalium
641mg
32%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis
Zoek Meer Recepten
Selecteer op Type Maaltijd