Gevulde Tomaat met Kalkoen Roomkaas

Gevulde Tomaat met Kalkoen Roomkaas

Beoordeling
4,0 
Halve tomaten gevuld met een mix van bieslook roomkaas light, kalkoen filet en peper.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
1 5 min 5 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Snij de tomaten door midden. Snij de kalkoenfilet in stukjes.
2. Haal het vruchtvlees uit de tomaten en mix dit samen met de kalkoenfilet en roomkaas bieslook light.
3. Vul de halve tomaten met het mengsel en top het af met wat peper.
4. Tip: verwarm de tomaat en/of voeg wat knoflook toe naar smaak.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 132 calorieën in een portie Gevulde Tomaat met Kalkoen Roomkaas.
Calorieën Verdeling: 33% vet, 33% kolhy, 34% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
552 kj
7%
132 kcal
Vet
5,09g
7%
Verzadigd Vet
2,914g
15%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,126g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,333g
Koolhydraten
11,4g
4%
Suiker
7,77g
9%
Vezels
3,1g
Eiwitten
11,87g
24%
Zout
0,03g
1%
Cholesterol
0mg
Kalium
584mg
29%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten