Hutspot met Pompoen en Paddestoelen

Hutspot met Pompoen en Paddestoelen

Beoordeling
4,0 
Heerlijk vegetarisch hoofd- of bijgerecht.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
3 5 min 20 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Snijd de pompoen met schil en al (zonder pitten) in blokjes. Kook samen met de hutspot groenten (wortel en ui in reepjes)en een groentebouillon blokje in ongeveer 15-20 minuten gaar.
2. Snijd ondertussen de paddenstoelen in grove stukken en bak deze in de olie met zout en versgemalen gemengde peper gaar.
3. Giet de groenten af en stamp deze tot een stamppot. Serveer met de gebakken paddenstoelen.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 252 calorieën in een portie Hutspot met Pompoen en Paddestoelen.
Calorieën Verdeling: 33% vet, 55% kolhy, 12% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1054 kj
13%
252 kcal
Vet
9,63g
14%
Verzadigd Vet
1,09g
5%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,825g
Meervoudig Onverzadigd Vet
6,116g
Koolhydraten
36,41g
14%
Suiker
10,07g
11%
Vezels
4,5g
Eiwitten
7,71g
15%
Zout
0,16g
3%
Cholesterol
0mg
Kalium
1067mg
53%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten