Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
16 | 15 min | 2 min |
1. | Meng alle droge ingrediënten in een kom. Ondertussen de twee eitjes een beetje luchtig en doe hier de vloeibare zoetstof en de vanille-essence bij. |
2. | Meng alles door elkaar (de boter of olie als laatste) tot er een mooi deeg ontstaat. Proef een beetje en voeg nog een beetje natrena toe als je dat lekkerder vindt. |
3. | Smeer het deeg uit in een plak op een stuk bakpapier. Dek af met een stuk bakpapier en maak er een (overal even dikke) plak van, van ongeveer 1 centimeter. |
4. | Ongeveer 20 minuten bakken op 170 graden. Daarna als het nog warm is in 16 kleine stukken snijden. |
Er zijn 102 calorieën in een portie Kokoscake met Amandelmeel.
Calorieën Verdeling: 80% vet, 8% kolhy, 11% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|