Kokoscake met Amandelmeel

Kokoscake met Amandelmeel

Beoordeling
4,0 
Heerlijke, beetje kleffe, kokoscake van amandelmeel. Low carb en echt super lekker.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
16 15 min 2 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Meng alle droge ingrediënten in een kom. Ondertussen de twee eitjes een beetje luchtig en doe hier de vloeibare zoetstof en de vanille-essence bij.
2. Meng alles door elkaar (de boter of olie als laatste) tot er een mooi deeg ontstaat. Proef een beetje en voeg nog een beetje natrena toe als je dat lekkerder vindt.
3. Smeer het deeg uit in een plak op een stuk bakpapier. Dek af met een stuk bakpapier en maak er een (overal even dikke) plak van, van ongeveer 1 centimeter.
4. Ongeveer 20 minuten bakken op 170 graden. Daarna als het nog warm is in 16 kleine stukken snijden.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 102 calorieën in een portie Kokoscake met Amandelmeel.
Calorieën Verdeling: 80% vet, 8% kolhy, 11% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
427 kj
5%
102 kcal
Vet
9,04g
13%
Verzadigd Vet
2,046g
10%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,538g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,123g
Koolhydraten
2,09g
1%
Suiker
1,44g
2%
Vezels
0g
Eiwitten
2,91g
6%
Zout
0,10g
2%
Cholesterol
27mg
Kalium
8mg
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten