Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
4 | 10 min | 30 min |
1. | Verhit de olie in een grote pan of braadpan op middelhoog vuur. Doe de ui en knoflook erbij en fruit 10 minuten zachtjes. Voeg het paprikapoeder (1 tl.) en 1 tl. van de oregano toe en bak een minuutje mee. |
2. | Voeg de uitgelekte en afgespoelde bonen, de pompoen, het LAURIERBLAD en de bouillon tegelijkertijd toe, en laat sudderen tot de pompoen net gaar is, 10-15 minuten. Voeg dan de sperziebonen en maiskorrels toe en laat nog 5 minuten zacht koken. |
3. | Breng goed op smaak met zout en peper. Roer de rest van de oregano erdoor, laat een paar minuten rusten en dien dan op. |
Er zijn 309 calorieën in een portie Porotos Granados.
Calorieën Verdeling: 27% vet, 56% kolhy, 17% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|