Romige Roergebakken Zalm

Romige Roergebakken Zalm

Beoordeling
5,0 
Een heerlijk gerecht met slechts 5 ingrediënten.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
2 15 min 20 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Hak de zalm en prei.
2. Verwarm de boter in een pan en braad de zalm aan. Kook tot het stevig is.
3. Voeg de viskruiden en prei toe. Roer tot het is opgenomen.
4. Voeg de zure room toe. 5 minuten sudderen.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 631 calorieën in een portie Romige Roergebakken Zalm.
Calorieën Verdeling: 70% vet, 13% kolhy, 17% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
2640 kj
32%
631 kcal
Vet
49,48g
71%
Verzadigd Vet
22,278g
111%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,054g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,208g
Koolhydraten
20,09g
8%
Suiker
6,46g
7%
Vezels
1,9g
Eiwitten
27,74g
55%
Zout
0,21g
3%
Cholesterol
0mg
Kalium
171mg
9%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten