Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
4 | 15 min | 25 min |
1. | Snijd de stelen en een klein stukje van de onderkant van de venkelknollen. Halveer de knollen in de lengte en snijd ze in dunne plakken. |
2. | Fruit de gesnipperde ui met boter in een pan. Voeg de venkel toe en kook 5 minuten. |
3. | Voeg de bloem toe. Zodra het lichtbruin wordt, giet je de melk en het water. |
4. | Voeg groentebouillon toe en roer tot het is opgelost. Kruid naar wens. Kook op laag vuur gedurende 15 minuten. |
5. | Haal de pan van het vuur en pureer met een staafmixer. |
6. | Doe over in kommen en serveer met zalmreepjes en gehakte dille. |
Er zijn 157 calorieën in een portie Venkelsoep met Gerookte Zalm.
Calorieën Verdeling: 43% vet, 38% kolhy, 19% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|