Chocolade Brownie Cake

Chocolade Brownie Cake

Beoordeling
5,0 
Een brownie zo luchtig dat het net zo goed cake kan zijn.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
32 10 min 40 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Meng alle droge ingrediënten in een beslagkom tot een geheel; de droge ingrediënten zijn de rijstmeel, cacao poeder, boekweitmeel, bakpoeder, snufje zout en de kokosbloesemsuiker.
3. Mix vervolgens de eieren, het gesmolten kokosvet en de kokosmelk door de droge mix tot een geheel.
4. Snij de amandelen en de chocolade in stukjes en roer deze met een lepel door het beslag heen.
5. Pak een lasagne-schaal, doe hier wat bakpapier in en giet het beslag hier in (of gebruik een brownie-vorm of vierkante springvorm).
6. Zet de schaal in de oven en laat het geheel in 30 minuten op 200 graden gaar worden.
7. Zodra het klaar is haal je het geheel uit de schaal om af te koelen en snij je het in stukjes.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 142 calorieën in een portie Chocolade Brownie Cake.
Calorieën Verdeling: 66% vet, 26% kolhy, 8% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
595 kj
7%
142 kcal
Vet
10,92g
16%
Verzadigd Vet
7,085g
35%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,887g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,599g
Koolhydraten
9,69g
4%
Suiker
3,26g
4%
Vezels
3,3g
Eiwitten
3,1g
6%
Zout
0,09g
2%
Cholesterol
33mg
Kalium
93mg
5%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten