Gnocchi met Citroen Ricotta
Gnocchi met gebakken courgette in frisse citroen ricotta met verse peterselie en basilicum.
Bevat: 4
Voorbereidingstijd: 5 min
Bereidingstijd: 15 min
Beoordeling:
Ingrediënten
Beschrijving
  1. Snijd de courgettes in kleine blokjes. Snijd de peterselie en het basilicum fijn.
  2. Verhit de olie in een braadpan. Bak de courgette al omscheppend in 5-7 min. goudbruin. Neem uit de pan en voeg peper en zout toe. Kook de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de kaas grof.
  3. Rasp een halve theelepel citroenschil. Snijd de citroen doormidden en pers een van de helften uit. Roer het citroenrasp, -sap en de kruiden door de ricotta. Breng op smaak met peper en zout. Schep de courgette en het ricottamengsel luchtig door de gnocchi. Bestrooi met de geraspte kaas.
  4. Serveertip: Houd wat blaadjes van de peterselie en de basilicum apart en gebruik ze als garnering.
Voedingswaarde Overzicht
Er zijn 430 calorieën in een portie Gnocchi met Citroen Ricotta.
Calorieën Verdeling: 36% vet, 49% kolhy, 15% eiwit.
Zoek Meer Recepten
Selecteer op Type Maaltijd