Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
4 | 15 min | 15 min |
1. | Cashewnoten in droge koekenpan al omscheppend goudbruin roosteren. Champignons schoonmaken. Rode peper halveren, zaadlijst verwijderen en peper in reepjes snijden. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. |
2. | Broccoli en noedels in grote pan met kokend water in 4 min. beetgaar koken. Afgieten. Intussen wokolie in koekenpan verhitten en champignons met rode peper ca. 3 min. roerbakken. Munt fijnsnijden. Noedels, broccoli, champignons en sojasaus mengen en over 4 kommen verdelen. Bestrooien met cashewnoten en munt. |
3. | In plaats van Fairtrade noedels kunt u ook gewone noedels (zak 250 g) gebruiken. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. |
Er zijn 345 calorieën in een portie Noedels met Broccoli en Cashewnoten.
Calorieën Verdeling: 53% vet, 34% kolhy, 13% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|