Pangasius met Sperziebonensalade

Pangasius met Sperziebonensalade

Beoordeling
4,0 
Gegrilde vis met sperziebonen en basilicum salade.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
2 5 min 10 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Kook de sperziebonen 4 min en spoel ze af onder koud water. Bak de spekjes krokant. Snij de ui in halve ringen.
2. Besprenkel de vis met olie en citroensap. Bak de vis op de grill tot deze krokant is.
3. Meng voor de salade de sperziebonen, ui, spekjes, kappertjes en blaadjes basilicum en maak het op smaak met wat olie, citroen, peper en zout. Leg de vis bovenop de salade.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 423 calorieën in een portie Pangasius met Sperziebonensalade.
Calorieën Verdeling: 56% vet, 20% kolhy, 24% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1770 kj
21%
423 kcal
Vet
27,4g
39%
Verzadigd Vet
7,048g
35%
Onverzadigd Vet
5,5g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
11,08g
Meervoudig Onverzadigd Vet
2,818g
Koolhydraten
21,84g
8%
Suiker
5,8g
6%
Vezels
8,3g
Eiwitten
27,03g
54%
Zout
0,36g
6%
Cholesterol
0mg
Kalium
462mg
23%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten