Bosbessen en Frambozen Cheesecake

Bosbessen en Frambozen Cheesecake

Beoordeling
5,0 
Fruitig, suikerarm dessert of tussendoortje.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
12 25 min 1 u 25 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Meng amandelmeel, lijnzaad, eiwit, gesmolten boter en kaneel. Leg deze op de bodem van een cakevorm. Bak in de voorverwarmde oven op 180°C gedurende 25 minuten.
2. Scheid de eidooiers van de eiwitten. Klop de eidooiers met roomkaas, citroensap, erythritol en vanille tot een gladde massa. Klop de eiwitten tot een piek.
3. Combineer de twee mengsels door ze voorzichtig samen te vouwen met een spatel.
4. Leg op de bovenkant van de korst. Bak gedurende 60 minuten.
5. Zodra de cheesecake volledig is afgekoeld, voeg je de bosbessen, frambozen en gesmolten chocolade toe.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 291 calorieën in een portie Bosbessen en Frambozen Cheesecake.
Calorieën Verdeling: 72% vet, 20% kolhy, 9% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1216 kj
15%
291 kcal
Vet
25,9g
37%
Verzadigd Vet
3,822g
19%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,003g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,017g
Koolhydraten
16,02g
6%
Suiker
2,22g
2%
Vezels
2g
Eiwitten
7,06g
14%
Zout
0,04g
1%
Cholesterol
0mg
Kalium
11mg
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten