Kaneelcake

Kaneelcake

Beoordeling
5,0 
Suikervrij dessert perfect bij koffie of thee.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
12 20 min 30 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Klop eieren met erythritol en gesmolten boter.
2. Voeg droge ingrediënten toe behalve amandelen.
3. Doe in een cakevorm en strooi de amandelen erover.
4. Bak in voorverwarmde oven op 180°C gedurende 30 minuten.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 147 calorieën in een portie Kaneelcake.
Calorieën Verdeling: 36% vet, 55% kolhy, 8% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
613 kj
7%
146 kcal
Vet
7,97g
11%
Verzadigd Vet
4,029g
20%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,701g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,657g
Koolhydraten
27,21g
10%
Suiker
0,39g
0%
Vezels
2,9g
Eiwitten
4,1g
8%
Zout
0,07g
1%
Cholesterol
46mg
Kalium
36mg
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten