Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
2 | 15 min | 15 min |
1. | Maak de vis schoon en verwijder zowel het boven- als (witte) ondervel. Wrijf ze in met peper en zout of met viskruiden. Bestrooi ze met de bloem (zelfrijzend bakmeel is het alternatief). |
2. | Smelt de Croma in een grote koekenpan. Laat de Croma niet bruin worden! Leg de vis in de gesmolten Croma en laat deze op een middelmatig vuur lichtbruin gaar worden aan één zijde. Keer de vis vervolgens om en bak hem verder gaar. |
3. | Hak de peterselie. Dien de vis warm op en garneer hem met de peterselie en schijfjes citroen. Serveer met een frisse ijsbergsalade en frietjes of gebakken aardappelen naar keuze. Eet smakelijk. |
Er zijn 529 calorieën in een portie Gebakken Sliptongetjes.
Calorieën Verdeling: 32% vet, 13% kolhy, 55% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|