Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
10 | 10 min | 10 min |
1. | Maak het roggebrood in een keukenmachine fijn. Snijd de dadels in kleine stukken en voeg ze toe aan het roggebrood. Voeg ook de boter (gesmolten) toe en meng door. Bekleed een springvorm met bakpapier en spreid het mengsel uit. Doe de bodem in de koelkast. Week ondertussen 12 gelatineblaadjes in koud water. Meng de yoghurt en roomkaas met een staafmixer. Doe de bosbessen in een keukenmachine en maal fijn. Verhit. |
2. | Verhit de bosbessen kort in een pannetje en neem het mengsel van het vuur zodra het kookt. Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg toe aan het bosbessenmengsel. Voeg het bosbessenmengsel toe aan het kwarkmengsel en roer goed door. Giet het kwarkmengsel op de bodem en laat het tenminste 3 uur opstijven in de koelkast. |
Er zijn 187 calorieën in een portie Vezelrijke Kwarktaart.
Calorieën Verdeling: 23% vet, 51% kolhy, 26% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|