Bloemkool Korst

Bloemkool Korst

Beoordeling
5,0 
Gezonde, suikerarme basis voor gebak.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
4 25 min 15 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Rasp de bloemkool en zet 5 minuten in de magnetron.
2. Knijp om overtollig vocht te verwijderen.
3. Meng alles en zet op taartvorm.
4. Bak in voorverwarmde oven op 200°C gedurende 15 minuten.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 85 calorieën in een portie Bloemkool Korst.
Calorieën Verdeling: 43% vet, 26% kolhy, 31% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
356 kj
4%
85 kcal
Vet
4,25g
6%
Verzadigd Vet
2,488g
12%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,433g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,249g
Koolhydraten
5,78g
2%
Suiker
2,48g
3%
Vezels
2,5g
Eiwitten
7,01g
14%
Zout
0,56g
9%
Cholesterol
46mg
Kalium
318mg
16%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten