Carbonara

Carbonara

Beoordeling
3,0 
Een romig, bevredigend gerecht voor lunch of diner.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
3 10 min 30 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Kook de pasta volgens de verpakking.
2. Ui fruiten en spek toevoegen. Koken tot het knapperig is.
3. Voeg ricotta en snijbiet toe. Mix tot het gemengd is.
4. Serveer pasta met saus op een bord.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 430 calorieën in een portie Carbonara.
Calorieën Verdeling: 35% vet, 45% kolhy, 20% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1801 kj
22%
430 kcal
Vet
16,27g
23%
Verzadigd Vet
8,757g
44%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,417g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,25g
Koolhydraten
47,08g
18%
Suiker
6,38g
7%
Vezels
6,2g
Eiwitten
20,5g
41%
Zout
2,5g
42%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten