Ricotta Frambozencake

Ricotta Frambozencake

Beoordeling
5,0 
Glutenvrij dessert met een zoute zoete smaak.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
8 25 min 45 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Klop de eieren los en meng met natte ingrediënten (behalve frambozen).
2. Voeg geleidelijk de droge ingrediënten toe. Meng goed om klontjes te voorkomen.
3. Voeg de frambozen toe en meng voorzichtig om ze niet te pureren.
4. Giet het mengsel in een met bakpapier beklede cakevorm en bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 45 minuten.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 156 calorieën in een portie Ricotta Frambozencake.
Calorieën Verdeling: 65% vet, 14% kolhy, 21% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
652 kj
8%
156 kcal
Vet
10,48g
15%
Verzadigd Vet
2,424g
12%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,06g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,281g
Koolhydraten
5,04g
2%
Suiker
2,13g
2%
Vezels
4g
Eiwitten
7,64g
15%
Zout
0,14g
2%
Cholesterol
70mg
Kalium
22mg
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten