Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
4 | 20 min | - |
1. | Schenk de limonadesiroop over de stukjes eierkoek. Klop de slagroom stijf met een garde of een mixer. Bedek de bodem van de schaal met de helft van de eierkoek en schep er laag voor laag de helft van de vanillekwark, een kwart van de frambozen, de helft van de slagroom en het tweede kwart van de frambozen op. Verdeel de rest van de eierkoek erover en schep hier de rest van de kwark, het derde kwart van frambozen en de rest van de slagroom op. Schep er ten slotte de rest van de frambozen op. Zet de trifle minstens 1 uur in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen mengen. Garneer vlak voor serveren met de blaadjes munt en bestrooi met poedersuiker. |
2. | U kunt de trifle 's ochtends al bereiden. Bewaar afgedekt met vershoudfolie in de koelkast (Garneren vlak voor serveren met munt en poedersuiker.) Maakt u de trifle voor volwassenen? Vervang de limonadesiroop eventueel door zoete dessertwijn of frambozenlikeur. |
Er zijn 371 calorieën in een portie Frambozentrifle.
Calorieën Verdeling: 40% vet, 49% kolhy, 11% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|