Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
4 | - | 25 min |
1. | Kook de spaghetti en de boerenkool in ruim water met zout in ongeveer 8 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken. |
2. | Verhit de olijfolie in een hapjespan of wok en bak hierin de gesnipperde rode peper ongeveer 1 minuutje. |
3. | Voeg de teentjes geperste knoflook toe en laat heel even heet meebakken (niet te lang want dan wordt de knoflook bruin en bitter). |
4. | Voeg de uitgelekte spaghetti en boerenkool toe en schep het goed door de olie. Laat nog 2 minuten mee opwarmen. |
5. | Verdeel de spaghetti over 4 borden en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas. |
Er zijn 500 calorieën in een portie Pasta Boerenkool 'Aglio e Olio'.
Calorieën Verdeling: 31% vet, 52% kolhy, 17% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|