Penne met Gorgonzola en Broccoli

Penne met Gorgonzola en Broccoli

Beoordeling
5,0 
Romig, natriumarm gerecht voor lunch of diner.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
4 10 min 30 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Kook de penne volgens de verpakking.
2. Snijd de groenten, ham, spek en kaas in plakjes.
3. In een pan met antiaanbaklaag, bak uien en spek.
4. Voeg ham en broccoli toe. Kook 5 minuten.
5. Voeg de gorgonzola en lichte crème. Roer tot de kaas smelt.
6. Voeg de kookroom light en laat 10 minuten sudderen.
7. Voeg de gekookte pasta toe en roer.
8. Serveer in een bord.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 752 calorieën in een portie Penne met Gorgonzola en Broccoli.
Calorieën Verdeling: 48% vet, 32% kolhy, 20% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
3147 kj
38%
752 kcal
Vet
39,78g
57%
Verzadigd Vet
22,03g
110%
Onverzadigd Vet
3,25g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
3,014g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,287g
Koolhydraten
58,58g
23%
Suiker
9,91g
11%
Vezels
7,6g
Eiwitten
36,71g
73%
Zout
0,06g
1%
Cholesterol
0mg
Kalium
104mg
5%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten