Kersen Proteine Cake

Kersen Proteine Cake

Dit smakelijke en snel te bereiden brood is ideaal voor snacks.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
13 10 min 40 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Doe alles (behalve de fruitvlaai) in een kom en mix met een mixer tot een gladde massa.
2. Zet de oven op 175 °C.
3. Doe het mengsel in een ingevette cakevorm en doe het vlaaifruit er bovenop, swirl dit met een lepel een beetje door het mengsel heen.
4. Bak ongeveer 40 minuten. Laat afkoelen alvorens te snijden.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 74 calorieën in een portie Kersen Proteine Cake.
Calorieën Verdeling: 11% vet, 63% kolhy, 25% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
309 kj
4%
74 kcal
Vet
0,91g
1%
Verzadigd Vet
0,25g
1%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,258g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,092g
Koolhydraten
11,32g
4%
Suiker
2,55g
3%
Vezels
0,7g
Eiwitten
4,5g
9%
Zout
0,24g
4%
Cholesterol
29mg
Kalium
36mg
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten