Carbonara

Carbonara

Romig pastagerecht met spek.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
2 10 min 30 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Kook de pasta volgens de verpakking. Opzij zetten.
2. Kook het spek in een pan met anti-aanbaklaag tot het knapperig is. Voeg de knoflook toe en bak tot deze bruin is. Verwijder het vet met keukenpapier.
3. Meng de kaas, het ei en de kookroom in een pot. Verhit tot de kaas gesmolten is.
4. Voeg de pasta toe aan het spek.
5. Giet het kaasmengsel al roerend bij de pasta en het spek.
6. Garneer met gehakte peterselie.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 506 calorieën in een portie Carbonara.
Calorieën Verdeling: 55% vet, 27% kolhy, 18% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
2115 kj
25%
506 kcal
Vet
30,78g
44%
Verzadigd Vet
15,566g
78%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,471g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,734g
Koolhydraten
34,12g
13%
Suiker
2,84g
3%
Vezels
1,8g
Eiwitten
23,45g
47%
Zout
5,21g
87%
Cholesterol
106mg
Kalium
99mg
5%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten