Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
4 | 20 min | 25 min |
1. | Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de salami zachtjes knapperig in een koekenpan. Schep de salami op keukenpapier en laat de reepjes uitlekken. |
2. | Bak de uiringen, paprika en courgette in het bakvet al omscheppend in 3-4 minuten beetgaar. Klop de eieren los met de kruiden, 50 g geitenkaas, zout en (versgemalen) peper naar smaak. |
3. | Verdeel het courgettemengsel in een lage ovenschaal en schenk het eimengsel erover. Strooi de salami en de rest van de kaas erover. |
4. | Schuif de schaal op één richel onder het midden in de oven en laat de frittata in 25-30 minuten goudbruin worden. |
Er zijn 300 calorieën in een portie Frittata met Courgette en Geitenkaas.
Calorieën Verdeling: 62% vet, 11% kolhy, 27% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|