Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
4 | 15 min | 30 min |
1. | Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. |
2. | Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui ca. 1 minuut fruiten. Groentemix toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Maïs laten uitlekken. Kalfsragout en maïs toevoegen en even mee verwarmen. |
3. | Op smaak brengen met zout en peper. |
4. | Ovenschaal invetten met rest van olie. Ragoutmengsel in ovenschaal scheppen. Afdekken met laag puree. Schaal in oven ca. 15 minuten gr. |
Er zijn 333 calorieën in een portie Kalfs Ragout Schotel.
Calorieën Verdeling: 51% vet, 38% kolhy, 11% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|