1. |
Doe de rozijnen in een kom en voeg 400ml warm water toe. Laat de rozijnen 1 a 2 uur wellen. |
2. |
Mix de eieren, de tapiocameel, de kokosmeel en de vanillesuiker in een kom samen tot een glad geheel. |
3. |
Haal 40 gram rozijnen uit de kom en zet dit apart. |
4. |
Doe de overige rozijnen en het water in de blender en blend dit fijn (hoeft niet super fijn, een beetje structuur is lekker). |
5. |
Voeg het troebele water toe aan de mix en mix het tot een glad geheel. Het beslag blijft lekker dun/vloeibaar (mocht het dik zijn, water toevoegen). |
6. |
Doe op het laatst de rozijnen door het beslag en roer het er met een lepel doorheen (zodat de rozijnen heel blijven). |
7. |
Warm een pan op en doe er een lik kokosolie in, nu kan je pannenkoeken maken. |
8. |
Tussen de pannenkoeken door de pan weer invetten zodat de pannenkoek makkelijk los komt. |