Yoghurtpudding

Yoghurtpudding

Beoordeling
3,0 
Gezond yoghurtpudding gerecht.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
7 5 min 10 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Gelatine in koud water weken.
2. Slagroom half stijf kloppen.
3. Yoghurt en suiker er doorheen mixen.
4. Gelatine oplossen in een beetje gekookt water.
5. Aardbeien en gelatine toevoegen en goed mixen.
6. In 7 dessertglaasjes verdelen en in de koelkast op laten stijven.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 222 calorieën in een portie Yoghurtpudding.
Calorieën Verdeling: 47% vet, 42% kolhy, 11% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
927 kj
11%
222 kcal
Vet
11,87g
17%
Verzadigd Vet
0,719g
4%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,012g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,044g
Koolhydraten
23,88g
9%
Suiker
21,75g
24%
Vezels
0,6g
Eiwitten
6,18g
12%
Zout
0,11g
2%
Cholesterol
0mg
Kalium
103mg
5%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten