Yoghurt Cake

Yoghurt Cake

Beoordeling
5,0 
Zacht en vochtig brood in minder dan een uur.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
16 20 min 30 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Klop de yoghurt, eieren en suiker.
2. Voeg de overige ingrediënten toe. Goed mengen.
3. Overbrengen naar licht ingevette cakevorm.
4. Bak in de voorverwarmde oven op 180°C gedurende 30 minuten goudbruin.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 241 calorieën in een portie Yoghurt Cake.
Calorieën Verdeling: 33% vet, 60% kolhy, 7% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1010 kj
12%
241 kcal
Vet
8,89g
13%
Verzadigd Vet
1,113g
6%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,865g
Meervoudig Onverzadigd Vet
5,343g
Koolhydraten
36,53g
14%
Suiker
18,42g
20%
Vezels
0,6g
Eiwitten
4,24g
8%
Zout
0,32g
5%
Cholesterol
35mg
Kalium
72mg
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten